Lehdet ja julkaisut

Home / Lehdet ja julkaisut

Missiomme on toimia innovatiivisesti ja laadukkaasti lehtikustannus- ja uusmedia-alalla. Yrityksen tavoitteena on tuottaa asiapitoisia julkaisuja ja palveluita, joita on kiinnostavaa lukea ja käyttää.


Omatalo

Omakotiasujan erikoislehteä jaetaan kohdennetusti pientaloihin. Omatalo on sisällöltään samankaltainen kuin Media Potentian julkaisema Omakoti-lehti.

www.omakotilehdet.fi | facebook/omakoti-lehti

Omakoti-lehti, kansi


YritysForum

Alueellinen yritysjulkaisu YritysForum käsittelee monipuolisesti yrittämisen problematiikkaa unohtamatta etenkään pienten yritysten näkökulmaa. www.yritysforum.com | facebook/yritysforum

Yritysforum, kansi


SenioriForum

Sisällöllisesti käsittelemme kaikkea seniori-ikäisten näkökulmasta ajankohtaisesti aina yhteiskunnallisista muutoksista harrastuksiin, matkailuun, asumisturvallisuuteen ja terveyteen. Tervetuloa lukijana ja ilmoittajana hyödyntämään tulevaa lukupakettiamme. www.senioriforum.com

Senioriforum, kansi


KodinForum

KodinForum on tarkoitettu paitsi kerrostalotalouksien myös pientalotalouksien ideapankiksi niin kotona suoritettavien remonttien, sisustustuksen kuin energiaratkaisujen suunnittelijoille ja toteuttajille.

KodinForum, kansi